Ilmaiset toimitukset yli 70 € tilauksiin!

Rakkaudella tehty ja Sinulle valittu

Tämä merenrannalla sijaitseva putiikki on rakennettu rakkaudella juuri sinulle.

Oletko huomannut tai ajatellut sitä, että vaatteilla, asusteilla ja väreillä on aika iso merkitys meille ihmisille? Persoonallinen, itselle sopiva vaate on kuin luonteva itsetunnon jatke. Se suoristaa ryhdin, saa ihon hehkumaan ja tekee arjesta juhlaa. Aikamoista magiaa.

Oman tyylin löytäminen ei aina ole kovin helppoa, ainakaan meille naisille. Vartalotyyppikin saattaa aiheuttaa omia haasteita ja ikävä kyllä, se saa meidät välillä luopumaan omasta tyylistä tai sen etsimisestä. Niin sen ei pitäisi mennä, vaan vaatteen tulisi auttaa meitä kantamaan itsemme juuri sellaisena kuin olemme!

Uuden vaatteen hankinnan yhteydessä teemme myös aina – tiedostaen tai tiedostamatta – valinnan kestävyyttä ja vastuullisuutta ajatellen. Yksilöllinen palvelu liikkeessä auttaa valitsemaan vaatteen, joka on kuin tehty sinulle. Muuntautumiskykyistä vaatetta voit kantaa niin arjessa kuin juhlassa; pieni koru lisää muuntautumiskykyä. Ja ennen kaikkea: mieluisaa vaatetta haluat käyttää sen elinkaaren loppuun asti.

Tämä merenrannalla sijaitseva putiikki on rakennettu rakkaudella juuri sinulle. Olen valinnut valikoimaani sellaisia vaatteita, jotka saavat sinut hehkumaan. Korujen avulla voimme täydentää ja muunnella kokonaisuutta. Värianalyysi auttaa viemään tyylisi astetta pidemmälle – sen jälkeen et enää koskaan hanki vahingossa väärän väristä vaatetta tai asustetta. Minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään oma tyylisi. Olitpa sitten matkailija tai paikkakunnalla asuva henkilö, olen täällä sinua varten.

Rakkain terveisin

Tiina

Etkö ole tulossa tänä kesänä Kalajoelle? Kurkista verkkokauppaan
Rakkaudella Sinulle tehty ja valittu tuotteet kauppaan. | Shop by Tiina (aavacosmetics.fi)

Haluatko viedä tyylisi astetta pidemmälle? Varaa aika värianalyysiin
Shop by Tiina | Ajanvaraus (timma.fi)

Lahjakortti